Design a vizualizace

POTŘEBUJETE POMOCI
V OBLASTI

KONSTRUKČNÍ PRÁCE REVERSE ENGINEERINGU VIZUALIZACÍ A MANUÁLŮ

Potřebujete obohatit své nabídky o realistické snímky vašich produktů, vytvořit montážní návody, nebo pomoci s konstrukcí a MKP výpočty? Neváhejte se na nás obrátit.

Konstrukční práce

Staré výkresy překreslíme parametricky do 3D, tak aby jste je mohli použít do svých nových projektů Vašemu konstrukčnímu týmu pomůže převést stávající 3D, nebo 2D dokumentaci do programu SOLIDWORKS.

Pomůžeme Vám s přechodem z Vašeho starého CAD řešení. překreslíme Vaše staré  3D modely
a sestavy do
Solidworks včetně kompletní stromové struktury, tak abyste svá data mohli opět použít v nových projektech a nezdržovali se převodem dat.

Reverse Engineering

Pokud nemáte k dispozici výkres ani 3D model, ale i tak potřebujete získat data pro výrobu dílu. Stáčí nám zaslat naskenovaná data vašeho reálného dílu, který potřebujete nakreslit a my Vám vytvoříme parametrický 3D model již existujícího dílu. Tento model dostanete ve formátu STEP, případně jako kompletní model v formátu programu SOLIDWORSK a to i s kompletním stromem historie.

Další formáty typu Inventor, CREO, NX, nebo Solid Edge s kompletním stromem historie Vám můžeme poskytnout po předchozí domluvě a zapůjčení Vaší licence CAD softwaru.

Vizualizace a manuály

Vytvoříme realistické obrázky, nebo videa přímo podle vašich představ a pomůžeme prezentovat vaší firmu.

Připravíme montážní a servisní manuály na míru vaším potřebám aby jakékoliv montáže a opravy byly jednoduché  a srozumitelné. Vše si můžete vyzkoušet zdarma také sami v našem programu Cadasio.

Přejít nahoru

Zavoláme Vám

Nevíte si rady a potřebujete poradit? Rádi vám zavoláme zpět, stačí když nám na Vás necháte číslo a jméno a my se vám ozveme.