Kulturní dědictví

ROZŠIŘTE SVÉ MOŽNOSTI
V OBLASTI

3D SKENOVÁNÍ DIGITALIZACE

  • Potřebujete vytvořit digitální model stávajícího fyzického objektu pro účely návrhu, prototypování nebo výroby?
  • Vytvořit digitální modely pro vizualizaci, prezentaci virtuální realitu nebo rozšířenou realitu vašich produktů nebo projektů?
  • Případně digitalizovat archivní materiály, jako jsou artefakty, sochy nebo historické budovy?

    Neváhejte se na nás obrátit.

Kulturní dědictví

V oblasti kulturního dědictví se služba 3D skenování používá k digitalizaci a zachování historických a kulturních artefaktů a památek. 3D skenování umožňuje vytvořit přesné digitální modely objektů a artefaktů, které mohou být dále použity pro výzkum, dokumentaci, vzdělávání a prezentaci.

Digitální modely artefaktů mohou být využity pro vytváření virtuálních prohlídek a prezentací, které umožňují návštěvníkům prozkoumat a objevovat kulturní dědictví v interaktivním prostředí.

Dalším využitím 3D skenování v oblasti kulturního dědictví je vzdělávání a prezentace.

Jedním z nejčastějších využití 3D skenování v oblasti kulturního dědictví je zachování historických a kulturních památek. Díky 3D skenování lze vytvořit přesné digitální modely budov, soch, nástrojů a dalších artefaktů, které umožňují přesně dokumentovat jejich stav a vývoj v průběhu času.

 Služba 3D skenování v oblasti kulturního dědictví poskytuje mnoho výhod, jako jsou například přesnost, rychlost a snadné zachování kulturního dědictví pro budoucí generace. Díky tomu se tato technologie stává stále více populární v této oblasti a umožňuje vytvářet nové možnosti pro vzdělávání a prezentaci kulturního dědictví.

Přejít nahoru

Zavoláme Vám

Nevíte si rady a potřebujete poradit? Rádi vám zavoláme zpět, stačí když nám na Vás necháte číslo a jméno a my se vám ozveme.