Zábava a vývoj videoher

ROZŠIŘTE SVÉ MOŽNOSTI
V OBLASTI

3D SKENOVÁNÍ DIGITALIZACE

  • Potřebujete vytvořit digitální model stávajícího fyzického objektu pro účely návrhu, prototypování nebo výroby?
  • Vytvořit digitální modely pro vizualizaci, prezentaci virtuální realitu nebo rozšířenou realitu vašich produktů nebo projektů?
  • Případně digitalizovat archivní materiály, jako jsou artefakty, sochy nebo historické budovy?

    Neváhejte se na nás obrátit.

ZÁBAVA A VÝVOJ VIDEOHER​

Služba 3D skenování má v oblasti zábavy a vývoje videoher mnoho využití. Vývojáři videoher často využívají 3D skenování ke vytváření realistických prostředí, postav a objektů, které se pak používají ve hrách. Skenování objektů a prostředí může být použito k vytváření modelů vysoké kvality a detailu. Toto se často používá v případě, kdy se vytvářejí herní světy, které mají být co nejvíce podobné reálnému světu.

Další využití 3D skenování v oblasti videoher je vytváření realistických postav. Skenování umožňuje vytvořit digitální model postavy, který je pak upraven a použit v herním enginu. Toto umožňuje, aby postavy vypadaly co nejvíce realisticky a měly mnohem více detailů a vyjádření, než kdyby byly vytvořeny manuálně.

 Služba 3D skenování může také být použita pro digitalizaci reálných objektů do hry. Například, pokud vývojáři potřebují vytvořit herní verzi konkrétního auta, mohou použít 3D skenování, aby vytvořili digitální model auta, který se pak použije ve hře.

Využití 3D skenování v oblasti zábavy a vývoje videoher může zlepšit kvalitu herních světů a postav, což může vést ke zlepšení celkové herní zkušenosti pro hráče. Díky tomu se tato technologie stává stále více populární v této oblasti.

Přejít nahoru

Zavoláme Vám

Nevíte si rady a potřebujete poradit? Rádi vám zavoláme zpět, stačí když nám na Vás necháte číslo a jméno a my se vám ozveme.