Marketing a prezentace

ROZŠIŘTE SVÉ MOŽNOSTI
V OBLASTI

3D SKENOVÁNÍ DIGITALIZACE

  • Potřebujete vytvořit digitální model stávajícího fyzického objektu pro účely návrhu, prototypování nebo výroby?
  • Vytvořit digitální modely pro vizualizaci, prezentaci virtuální realitu nebo rozšířenou realitu vašich produktů nebo projektů?
  • Případně digitalizovat archivní materiály, jako jsou artefakty, sochy nebo historické budovy?

    Neváhejte se na nás obrátit.

MARKETING A PREZENTACE​

Služba 3D skenování má v oblasti marketingu a prezentace mnoho využití. Jedním z hlavních důvodů, proč se využívá, je možnost vytvořit realistické 3D modely produktů, budov a prostředí, které mohou být použity v reklamních kampaních a prezentacích.

Skenování produktů a vytváření jejich 3D modelů může být použito k vytváření realistických vizualizací produktů pro reklamní kampaně. Tyto modely mohou být umístěny na webové stránky, v sociálních sítích a v digitálních reklamních materiálech, což umožní zákazníkům vidět produkt ze všech úhlů a detailů. To pomáhá zákazníkům rozhodnout se, zda si produkt koupí, nebo ne

3D skenování také umožňuje vytvořit realistické modely budov a prostředí, které mohou být použity v prezentacích. Tyto modely mohou být použity pro virtuální prohlídky budov a prostředí, což je užitečné pro realitní firmy, turistické destinace a muzea. Tyto modely mohou také být použity pro prezentace, aby se zákazníci mohli lépe seznámit s produkty nebo službami, které firma nabízí.

Využití 3D skenování v oblasti marketingu a prezentace může pomoci firmám zvýšit zájem zákazníků o jejich produkty a služby. Vytvoření realistických 3D modelů produktů a prostředí umožní zákazníkům lépe se seznámit s těmito prvky a pomůže firmám lépe prezentovat své nabídky.

Přejít nahoru

Zavoláme Vám

Nevíte si rady a potřebujete poradit? Rádi vám zavoláme zpět, stačí když nám na Vás necháte číslo a jméno a my se vám ozveme.